Lajmet e fundit

Do Qani! Historia E 90-Vjeçares Të Bra.Ktisur Nga Familja Që Po Emocionon Botën, I Ndodh…

Advertisement

Do Qani! Historia E 90-Vjeçares Të Bra.Ktisur Nga Familja Që Po Emocionon Botën, I Ndodh…
Një grua në moshën 90-vjeçare, e ka gjetur veten të de tyr ua r të paguajë një gj o bë prej 250 euro në javë, pa patur asnjë fa j.

Advertisement

Agnes Maples, është emri i gruas së moshuar, e cila ishte e d et yru ar të jetonte në praninë e mbetjeve brenda dhe jashtë shtëpisë./
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Por e gjitha kjo situatë ishte krijuar në të vërtetë për shkak të sjelljes së të afërmve të saj, të cilët edhe pse ishin në dijeni për pr o bl em et dhe nevojat e saj, e kishin lënë të jetonte aty. Edhe pse gruaja nuk ishte në gjendje të kujdesej as për veten./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0
Advertisement