Lajmet e fundit

E ka mbajtur të fshehtë, ky është bashkëshorti Rajmonda Bulkut me të cilin ka 41 vite martesë

E ka mbajtur të fshehtë, ky është bashkëshorti Rajmonda Bulkut me të cilin ka 41 vite martesë
E ka mbajtur të fshehtë, ky është bashkëshorti Rajmonda Bulkut me të cilin ka 41 vite martesë

Rajmonda Bulku eshte nder aktoret me te medha te kinematografise shqiptare dhe ajo ka folur edhe per familjen e saj ne nje emision para disa kohesh. Aktorja tregon se ka 42 vjet martese dhe eshte gjyshe e tre niperve.
5htyp hapësiren rek’lamuese më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë

Pjese nga biseda e saj:
“Ne mundohemi që në rast se thirremi diku të flasim, por jemi edhe larg këtyre rrjeteve sociale sepse nuk kemi nevojë për këtë dukje që herë herë na lodh.