Lajmet e fundit

Nëna lexon papritur diçka shokuese në ditarin e të birit dhe e den.oncon menjëherë në po.lici, çfarë ndodhi

Advertisement

Për shumë njerëz, ideja për të raportuar fëmijën tuaj në pol.ici nuk është simpatike. Megjithatë, një nënë kishte një arsye më se të rëndësishme për të thirrur po.licinë.
Nicole Shubert po pastronte shtëpinë e saj në vitin 2019 kur lexoi në ditarin e djalit të saj 17-vjeçar, se ai k ishte në plan ta vr.iste dhe më pas të sulmo.nte shkollën e tij të mesme në Uashington. “Ishte thjesht zemërthyese. Nuk doja të dija detaje”, tha Nikol.

Advertisement

Më pas ajo mori një vendim të vështirë, denon.coi djalin e saj në p.olici. Ajo e bëri këtë sepse kishte shumë studentë që njihte dhe nuk donte që ata të lëndoheshin.
“Është fëmija im, unë e linda. Dhemb shume. Ende dhemb.” Ajo tha gjithashtu, “Në atë moment, nuk bëhej fjalë vetëm për atë dhe mua. Ishte për të gjithë shkollën, qindra njerëz, qindra fëmijë.”

Advertisement

Kjo nënë mendon se ka bërë gjënë e duhur për djalin e saj. “Unë besoj se kam shpëtuar jetë. Nëse ka një shans për të shpëtuar qoftë edhe një person, një fëmijë, mendoj se ia vlen,” tha Nicole.
Djali i saj u arrestua dhe u dekl.arua fajtor për krimin e kërcë.nimit me bombë. Ai iu nënshtrua një vlerësimi mendor dhe përfundoi një program rehabilitimi dhe shërbimi në komunitet. Me të shtënat masive në rritje, Nicole shpreson që prindërit e tjerë të bëjnë të njëjtën gjë. Ajo u jep prindërve edhe disa këshilla, që të mbajnë në vëzhgim fëmijët: “Natyrisht, ne nuk mund t’i kontrollojmë gjithmonë veprimet e fëmijëve tanë. Kush mund? Por ka shenja që diçka nuk është në rregull, pse po sillet çuditëshëm? Pse? Pse është i tillë me veten?”

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0
Advertisement