Lajmet e fundit

Do t’ju lërë në lot: Pas vde.kjes së gruas së tij, ai gjeti një sekret në portofolin e saj që ajo e kishte fshehur prej kohësh

Advertisement

Do t’ju lërë në lot: Pas vdekj.es së gruas së tij, ai gjeti një sekret në portofolin e saj që ajo e kishte fshehur prej kohësh
Çifti Jimmy dhe Billy Breland u martuan në vitin 1954. Ata shijuan 60 vite dashuri të sinqertë. Ata rritën fëmijët dhe nipërit e tyre. Por më pas ndodhi diçka që do t’ju thyejë zemrën.

Billie ishte mësuese dhe roje plazhi në kohën e lirë. Ajo njihej për shkrimin e vazhdueshëm të mesazheve që i kujtonin gjithçka që duhej të bënte atë ditë. Por më 13 janar 2015, ajo vdi.q në moshën 83-vjeçare. Në atë moment, Jimmy-t iu thye zemra.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0
Advertisement

Dy ditë pas vde.kjes së saj, Jimmy vuri re një copë letër në portofolin e saj. Këto ishin fjalët e saj të fundit për të. Jimmy nuk u besonte syve.
“Mos qaj, se unë jam larguar, të lutem!” Qesh sepse kam jetuar! Dije që jam në një vend më të lumtur dhe ja ku do të takohemi sërish!” Ky mesazh u publikua në Facebook, më pas u shpërnda mijëra herë…

Advertisement
Advertisement