Lajmet e fundit

14-vjeçarja lindi fshe hu r azi që mos ta kuptonin prindërit dhe djalin e porsalindit e fu ti në frig orifer/ Rrëqeth nëna: Rënkonte shumë

 

Një nxënëse 14-vjeçare raportohet se lindi një djalë në fshe htësi dhe e futi në frigoriferin e shtëpisë së saj, që ai të ndë rronte jetë.

 

Kjo ngjarje ka ndodhur në Rusi dhe raportohet më tej se ajo kishte mbetur shtatzënë me të dashurin e saj që ishte shumë vite më i madh se ajo,

 

Vajza, e iden tif ikuar nga mediat ruse si Anastasia, u dërgua në spital pasi nëna e saj u shqetësua sepse ajo kishte rë nkuar gjithë natën. Ajo mendoi se vajza e saj ishte së murë nga apendesiti, por më pas në spital i thanë se vajza e saj kishte lindur.

 

Se si prindërit nuk e kishin kuptuar që kishte mbetur shtatzënë nuk janë dhënë detaje nga mediat e huaja.

Burimi: Daily Star/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.