Lajmet e fundit

Kur ishte 5- vjece u bë nënë për herë të parë/ Historia e kësaj gruaje ka përlotur botën…

Advertisement

 

Në moshën kur fëmija juaj do të shkonte në shkollë, L ina Medina u bë nënë. Lina ishte vetëm 5 vjeç e gjysmë kur lindi një fëmijë në 14 maj të vitit 1939.

Advertisement

 

Sigurisht asnjë prind nuk mund ta mendojë këtë, ndaj edhe prindërit e Linës e çuan atë tek mjeku, përmes të cilit zbuluan një rritje të pazakontë të barkut të saj. Në fillim ata menduan se bëhej fjalë për një t umor, por ata u shokuan kur mësuan se vajza e tyre ishte 7 muajshe shtatzënë.

 

Tia Davies është një nga rastet më ek streme. Ajo është vajza e dy prindërve adoleshentë, që e lindën atë kur ishin 15 vjeç, ndërkohë që ajo vetë duke ndjekur hapat e prindërve u bë nënë në moshën 14-vjeçare. Ajo dhe i dashuri i saj, e pranuan fëmijën e tyre duke e bërë kështu babain e Tia Davies gjyshin më të ri në Britani.

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Tragj edia e Alleshia Gregson është se ajo mbeti shtatzënë në moshën 12-vjeçare nga një djalë i panjohur. Ajo e ruajti sekret derisa hyri në punë dhe e lindi vetë djalin e saj. Një vit më vonë, ajo mbeti sërish shtatzënë dhe lindi një tjetër fëmijë në moshën 15-vjeçare. Urojmë të mos dëgjojmë për një të tretë!

Advertisement
Advertisement