Lajmet e fundit

Lajthiti në pleqëri/ Prifti 52 vjeçar braktis kishën dhe nis jetën e re me gruan qe shkruan libra me pulle te kuqe

 

Një peshkop spanjoll i njohur si ultra-konservator dhe ‘ekzorcist’ është larguar nga besimi për të qenë pranë të dashurës së tij të re, autore e divorcuar romanesh erotike satanike, shkruante në një prej titujve britanikja Daily Mail

 

52 vjeçari Xavier Novell, njoftoi muajin e kaluar se po largohej nga profesioni si peshkop i Solsona në rajonin Katalunja për arsye “kategorikisht personale”.

 

Dhe mediat vendase zbuluan se arsyeja e dorëheqjes së Novell ishte dashuria për Silvia Caballol, nënë e di vorcuar e dy fëmijëve.Novell raportohej se “kishte rënë në dashuri” dhe dëshironte të bënte “gjënë e duhur”.

 

38 vjeçarja Caballol, është shkrimtare novelash ero tike me personazhe “të zotëruar nga demonët e ep shit”, çka ka shkaktuar shumë kontestime mes ish-kolegëve të Novell