Lajmet e fundit

Rrefen Biznesmeni Shqipëtar/ Kam Nevojë Për 1 Mijë Punëtorë! Por Shqiptarët Nuk Duan Të Punojnë!

Advertisement

Rrefen Biznesmeni Shqipëtar/ Kam Nevojë Për 1 Mijë Punëtorë! Por Shqiptarët Nuk Duan Të Punojnë!
Rrefen Biznesmeni Shqipëtar/ Kam Nevojë Për 1 Mijë Punëtorë! Por Shqiptarët Nuk Duan Të Punojnë!U thash hajdeni t’ju fus në punë, shkova në çdo shtëpi, u tallën me mua!

Kam nevojë për 1 mijë punëtorë i thashe!Biznesmeni bën de klaratën e f ortë…Në Shqipni thonë Njerëzit janë të papunë Këtu njerëzit janë de mbela Këtu njerëzit janë të pan dershëm sepse Fishta paska thënë se fu karaja është i pan dershëm.
Unë po të them në zonën e Elbasanit kam shku shtëpi më shtëpi Katund më katund dhe në zonat më të va rfura sepse ashtu më kanë thënë se këto janë zonat më të pr apambetura më të va rfëra,

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

por askush nuk ka ardhur, janë tall me mu!JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT qe te ndihmoni ne mirbemajten e faqes.

Advertisement
Advertisement