Lajmet e fundit

Gjithmonë harrojmë ta lajmë këtë pjesë të trupit kur bëjmë dush, bëjeni patjetër herën tjetër se aty gjenden 250,000 gjëndra djerse…!!

Advertisement

 

Një sasi e madhe djerse gjatë ditës mund të prodhohet vetëm nga këmbët tona, pasi ato kanë rreth 250,000 gjëndra djerse!Dhe e kombinuar me bakteret që jetojnë mbi to, kjo krijon një erë mjaft të keqe. Larja e këmbëve jo vetëm që ndihmon në heqjen e aromës, por gjithashtu përmirëson qarkullimin e gja kut.

 

Larja e këmbëve është shumë e rëndësishme për këto arsye: Ndihmon për të larguar erën e tyre.Larja e rregullt dhe siç duhet e këmbëve ndihmon në heqjen e papastërtive, në zhdukjen e qelizave të vde kura të lëkurës, si dhe të djersës që grumbullohet gjatë ditës. Shpëlarja e tyre thjesht me ujë nuk do të bëjë asgjë, pasi shumica e këtyre gjërave do të qëndrojnë atje.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

Advertisement

 

Pastrimi shtesë ndihmon në parandalimin e infeksioneve. Këmbët tona janë më të ndjeshme ndaj infeksionit se sa pjesët e tjera të trupit, dhe bakteret që i mbulojnë ato mund të shkaktojnë lloje të ndryshme të inflamacionit.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Fërkimi i këmbëve ju ndihmon për të shfuqizuar të gjitha shtresat e panevojshme të lëkurës së bashku me mikrobet dhe për të parandaluar zhvillimin e gjërave të tilla si kërpudhat, lythat dhe kallot. Dhe kjo procedurë e thjeshtë është super freskuese.

Advertisement
Advertisement