Lajmet e fundit

U bë shoqe me të vetëm që t’i merrte fëmijën që kishte në bark/ Jepet vendimi: Gruas që e bëri këto do t’ i marrin jetën

Advertisement

 

Një grua u bë shoqe me një vajzë që ishte shtatzënë vetëm që t’i mer rte asaj fë mijën që kishte në bark. Vendimi për të është dhënë, asaj do i ma rrin je tën.

Advertisement

 

Kishte shumë vite që në SHBA nuk merrte një d ënim të tillë. Lisa Montgomery do ti inje kt ohet ”lëngu që të merr jetën në datën 8 dhjetor.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

 

Ajo e m b yti 23 vjeçaren që ishte shtatzënë dhe më pas i ho qi fëmijën që kishte në bark. Në atë kohë thoshte se ishte shtatzënë, por më vonë u zbulua se fëmija nuk ishte i saji.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Djali që ajo ho qi nga ba rku i nënës tani është 15 vjeç dhe për fat të mirë ai mundi të shpëtonte. Ky vendim për Lisën u dha pas shumë vitesh. Më parë një dë nim i tillë është dhënë për Bonnie Heady në vitin 1935.

Advertisement
Advertisement