Lajmet e fundit

Gazetari AngIez Futet Brenda Shtëpisë Së Enver Hoxhës, I Ikën TRURl Nga Ajo Që Sheh

Advertisement

Gazetari AngIez Futet Brenda Shtëpisë Së Enver Hoxhës, I Ikën TRURl Nga Ajo Që Sheh
Ajo është një nga objektet që të tërheq më shumë vëmendjen në Tiranë.

Edhe pse u bënë shumë vite që ish-di ktatori nuk jeton, shtëpia e tij është mbajtur si e re.
Gazetari Shaun Walker i “The Gu ardian” ka vizituar vilën ku jetonte d iktatori Enver Hoxha.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Përmes disa po stimeve në rrjetet sociale, Ëalker shprehet se vendi ku jetoi për rreth 10 vitet e fundit të jetës së tij d iktatori Hoxha, i kishte lënë një përshtypje të v eçantë pavarësisht se ishte i fri kshëm.
“Sot kam bërë një vizitë në vilën e Enver Hoxhës në Tiranë, ku di ktatori ka jetuar nga viti 1975 deri në vd ekjen e tij në vitin 1985. Vend i mr ekullueshëm, edhe pse i fr ikshëm për tu vi zituar. Është e mb yllur për pu blikun dhe shumë më tepër se sa ishte kur ai vd iq”, shkruan gazetari i “The G uardian”.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

Ndërkohë ai ka p ostuar edhe disa fotografi nga brenda shtëpisë së Hoxhës të cilat I përshkruan si mjaft komode për periudhën që bëhet fjalë.
Zo nat e jetesës janë mjaft fu nksionale, të bëra me më të mirën që Shqipëria kishte për të ofruar në asp ektin e mobiljeve dhe aksesorëve.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement