Lajmet e fundit

Si te kurseni 300 kWh për një muaj nga boljeri i dushit. Ja formuIa. Video

Advertisement

Si te kurseni 300 kWh për një muaj nga boljeri i dushit. Ja formuIa. Video
Duke ndërruar modelin e bojlerit të vjetruar me atë ekonomik, si dhe duke e përdorur atë për ngrohjen e ujit me energji elektrike vetëm pas orës 22:00, Zenel Krasniqi, Teknik i Operimeve në KEDS, ka arritur të kursejë mbi 300 kWh për një muaj.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement

Krasniqi që është nga Negroci i Drenasit ka kërkuar që kështu të veprojnë edhe qytetarët tjerë që ta kursejnë energjinë.
Ai është zyrtar i Operimeve në KEDS që disa vite, profesionist dhe punëtor i madh në këtë korporatë gjigante.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0
Advertisement

Advertisement