Lajmet e fundit

Vetëm 15 vjeçe është, por vajza e Alketa Vejsiut nget makinën 180 mijë euroshe

Vetëm 15 vjeçe është, por vajza e Alketa Vejsiut nget makinën 180 mijë euroshe
Vetëm 15 vjeçe është, por vajza e Alketa Vejsiut nget makinën 180 mijë euroshe

Vajza e Alketa Vejsiut, me apo pa dëshirën e të ëmës është bërë pjesë e rrejteve sociale ku është ndeshur me një interes të madh nga ndjekësit për jetën e saj.Nicol është 15 vjeç dhe në në 26 janar mbsuh 16. Ajo ndjek studimet në Londër, padyshim në një ndër shkollat më të mira të vendit.Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Së fundmi, Nikol ka ndarë me 24 mijë ndjekësit e saj një foto brenda një Mercedes-Benz S-Class, i cili kap shifrën e 180 mijë euro.Jeta luksoze e Alketa Vejsiut është vënë edhe herë tjetër në qendër të vëmendjes, por moderatorja nuk ka hezituar të kthejë një përgjigje të mirë.
Shtyp hɑpe.siren rekl.ɑmuese mê poshtê dhe shikoni lɑjmin e plotê: