HOME

3 vjeçari sheh botën për herë të parë, nëna nuk ndalon së qari (Video)

Shumë fëmijë lindin me probleme shëndetësore, si mosparja, apo nuk dëgjojnë e anomali tjera, por falë avancimit në këtë drejtim mundësohet shërimi i tyre.

I tillë është edhe ky fëmijë në këtë video ku paraqitet një tre vjeçar që sheh botën për herë të parë.

Këto raste janë shumë të rënda dhe ata që e bashkëndjenjë këtë dhimbje sigurisht që janë prindërit, dhe gëzimin e shërimit e ndjenjë njejtë poashtu.

Në këtë video shumë prekëse përveç të qeshrurave të vogëlushit nga habia që po sheh, të bie në sy edhe gjendja e nënës së tij, e cila nga emocionet për të birin nuk pushon asnjë çast së qari derisa ai e shijon botën me syze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *