HOME

A ka pasur kazino të tij në Kosovë Daut Haradinaj, Kjo është përgjigja e tij! (Video)

Daut Haradinaj për herë të parë ka treguar nëse ka qëndruar po ajo prapa lojërave të fatit në Republikën e Kosovës. Dauti në një intervistë për RTK-në, ka thënë se asnjëherë s’është marrë me një biznes të tillë. “Mos u n xitoni me fol. Kanë ndërtu objekte “Pandora” në emrin temin. Unë nuk jam i sh qetsum për cka folin. Por t’i thush dikujt që qëndron mbrapa apo para kjo është gabim /Pamje mePosht

Nuk jam pjesë e asnjë llojë biznesi të natyrës tillë dhe me shumë kënaqësi e kam dhënë votën për mbyllje”, ka thënë ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *