HOME

Ado.Ptoi 2 Femije, Nëna E Re Ngel Pa Fjale Nga Ajo Që ZbuIon

Katie Page, e cila ishte në të 30-t e saj, kur martesa e saj mori fund, e dinte që donte diçka ndryshe për jetën, por nuk ishte e sigurt çfarë.

Ajo ndërroi punën, bleu një shtëpi të re dhe nisi të rinovonte pronën e saj. Por pavarësisht të gjithave, ajo donte akoma më shumë. Disa javë pasi ishte zhvendosur në shtëpinë e re, Katie mori një email nga një kishë lokale për t’u kujdesur për fë;mijë të br aktisur.E reja, e cila jeton në Colorado, vendosi që të aplikonte dhe kështu bëri.

Nisi të shihte f;ëmijë që kishin kaluar tr;auma në vogëli dhe u bind gjithnjë e më shumë se donte të ado;ptonte një fë;mijë.Por vetëm 2 javë më vonë, Katie mori një tjetër telefonatë nga një punonjëse e shërbimit social, e cila i kërkoi ndihmë për të marrë në shtëpi një tjetër b;ebe, po 4 ditëshe, këtë herë një vajzë. Njëjtë si Grayson, bebja ishte ekspozuar ndaj dr ogës dhe ishte br;aktisur në të njëjtin spitaI. Pikërisht këto detaje e bënë Katie që të pranonte pa u menduar 2 herë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *