HOME

Ae Dini Përse Disa Njerëz Dridhen Papritur Në Gjumë, Ja Çfarë Do Të Thotë Kjo Për Shëndetin E Tyre!!

A ju ka ndodhur ndonjëherë të zgjoheni duke u dridhur, sikur t’ju kenë hedhur nga shtrati? Apo sikur kenir ënë nga një lartësi e madhe mbi shtratin tuaj? Pothuaj 70 përqind e njerëzve i përjetojnë këto që njihen si “start i gjumit”. Kjo parasomnia ndodh vetëm gjatë gjendjes hipnagogjike, që është periudha tranzitore mes zgjimit dhe gjumit.Atëherë, pse ndodh kjo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *