HOME

Ah Sa Bukur! Donin Të Bënin Fëmijë, Çifti Shqiptar Merr Lajmin E Bukur Pas 12 Vitesh: Zot Bekoje Këtë Familje!!

Kur dy njerëz dashurohen me njëri-tjetrin ata shpresojnë dhe ëndërrojnë që të lidhin jetën e tyre së bashku duke u martuar dhe krijuar një familje.

Fa tke qësisht ka çifte të cilët edhe pas shumë përpjekjeve nuk ia dalin dot të bëhen me fëmijë dhe shpresa e vetme është nëpërmjet procesit in Vitro që kushton shumë.

Pavarësisht problemeve ekonomike, Iliri dhe Alketa gjatë 12 viteve martesë kishin provuar disa herë që të sillnin në jetë një fëmijë, por f atke qësisht nuk i’a kishin dalë mbanë. Pas disa vizitave mj ekësore, mj ekët i kanë këshilluar që të provonin fer tilizimin in Vitro, por për Ilirin dhe Alketën kjo metodë është shumë e shtrenjtë dhe nuk e për ba llojnë dot nga ana financiare.

“Alketa edhe pse kemi shumë pro bleme, të falënderoj shumë për çdo gjë që ke bërë. Dije se të dua shumë dhe do qëndroj gjithmonë me ty!”, u shpreh Iliri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *