HOME

Ahmed Kalaja, s’ka argument që Bitcoin është haram, tregon arsyen pse…!(VIDEO)

Ahmed Kalaja kun’dër hoxhallarëve të Shkupit: Ska argument që Bitcoin është haram (VIDEO)

Imami nga Tirana, Ahmed Kalaja ka dhënë një fetva në lidhje me kriptomonedhat, në veçanti për Bitcoin.Ai ka thënë se nuk ka asnjē argument fetar që e ndalon përdorimin e kriptovalutave, dhe për këtë arsye nuk mund të quhet haram.

Përndryshe, ditë më pare Myftinia e Shkupit doli me qëndrimin se përdorimi i kriptovalutave është i ndaluar me Islam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *