HOME

Ajo hodhi pak uthull në lavatriçe! Kur mbaroi proçesi nuk mundi dot t’i besonte syve

Gjyshet tonë e thoshin gjithmonë: Uthulla dhe limoni nuk mund të mungonin në mesin e “detergjenteve” për të pastruar dhe larë.

Në veçanti, e para – uthulla – ne e dimë sot se është e shkëlqyer për t’u hedhur në lavatriçe.

Po aroma? Mos kini fr ikë, nuk mbeten aroma.

Dhe jo vetëm që shpenzoni më pak për zbutës rrobash dhe detergjentë, por ajo do të ndihmojë për të mbrojtur planetin, pasi është eko-miqësore.

Për më tepër, ajo është një dezi nfektues i fuq ishëm, por në të njëjtën kohë i butë në lëkurë.

Uthulla në lavatriçe është një aleat i madh i pastërtisë: këtu janë të gjitha këshilla se si ta përdorim atë.

Nuk është e nevojshme për të blerë një uthull të cilësisë së lartë; për ta përdorur atë në lavatriçe.

Uthulla mund të përdoret si për larjen e rrobave me ngjyrë dhe të bardha. Vazhdoni normalisht, ndani rrobat me ngjyra, ngarkoni lavatriçen dhe vendosni dozën e zakonshme të detergjentit në zonën e posaçme.

Uthull është një substancë acide dhe për këtë arsye nuk duhet të derdhet në lavatriçe së bashku me detergjentin, i cili nga natyra e tij është alkalin dhe kjo mund të pe ngojë efektin.

Por uthulla në lavatriçe duhet të hidhet në vendin e zbutësve, ajo do të hyjë në qarkullim gjatë procesit të shpëlarjes, që është, kur detergjenti tashmë të jetë shpëlarë nga rrobat.

Sa uthull duhet të përdorni?

Vetëm një gjysmë gotë me uthull të bardhë (rreth 100 ml) për një larje të plotë-ngarkesë, më mirë në qoftë se e holloni me pak ujë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *