HOME

Al armohen serbët: “Biden nuk na don neve dhe Serbinë”

Vojislav Sheshel në televizionin tha se me zgjedhjen presidentit të ri Joe Biden do të dalin në sipërfaqe edhe pro blemet në Amerikë, dhe kjo do të bëjë që SHBA këto pro bleme t’i shfaqë edhe në marrëdhëniet ndërkombëtare.

Sheshel u shpreh se Biden është ar m1k i vjetër e i vërtetuar i Serbisë, dhe se ai do të bëjë gjithçka për të hskatërruar serbët dhe interesat e tyre.

Edhe më herët Sheshel e ka këshilluar presidentin serb Aleksandër Vuçiç që të mos shkojë në takime në SHBA, pasi sipas tij amerikanët mund të tentojnë që ta h3lmojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *