HOME

Albin Kurti jep lajmin ”bombe” !! Ja kur do të vendoset reciprociteti ndaj Serbisë

Albin Kurti ne emi.sionin Debat Plus u pyet nga gazetari Panduri se kur do vendoset reci prociteti qe kishte premtuar Kurti edhe zgjedhjet e ka luara ku kishte thene qe eshte primare nga pu.net e tij , ai edhe e sot e ksaj dite mban ke.te qendrim.

Gjate emisionit ne Deb.at Plus ai shtoi se reci prociteti do behet me do e mos dhe ajo do te filloj qysh ne ditet e para te qeve.risjes dhe thote se ajo ende eshte pri mare per mua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *