HOME

Analisti “Bukos” Edi Ramën: Të Priti Erdogani Si Vasal, E Ke Bërë Shqipërinë Nevojtore Të Turqisë!

Kryeministri Edi Rama, ka qenë i ftuar në emisionin “Open”, ku ka d ebatuar me ana listin Agron Gjekmarkaj, lidhur me vizitën e tij në Turqi dhe m arrëdhëniet personale me presidentin Erdogan.

Gjekmarkaj i tha Ramës, se pritja në Turqi i’u bë si “pritje e një vasali” dhe se kryeministri e ka kthyer Shqipërinë në “nevojtore” të Turqisë.

Kryeministri fillimisht nuk d ëshironte të përgjigjej, por më pas filloi të flasë për xhamitë, në përpjekje për të të rhequr v ëmendjen e komunitetit m ysliman në prag të zg jedhjeve.

Agron Gjekmarkaj: Pritje ishte m adhështore, por është pritja që i bëhet një vasali, që i bëhet një kryeministri që e ka shndërruar Shqipërinë në një nevojtore të Turqisë, për nevojat e Turqisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *