HOME

Armend Zemaj sapo merr vendim që do ti gëzoj gjithë!

“Në takimin e sotëm me Bordin Këshillëdhënës, kemi diskutuar për situatën epidemiologjike, duke parë mundësinë e lehtësimit të disa masave që janë në fuqi. Masat lehtësuese, do të jenë vlerësim për respektimin e masave nga qytetarët.

Qytetarët me disiplinën e tyre si dhe të gjithë akterët relevantë që përballen me C0vid 19, kanë dëshmuar se meritojnë falënderim dhe respekt”, ka shkruar Zemaj ndër të tjera.
Njoftimi i plotë:

https://www.facebook.com/zemajarmend/posts/3731810000199186

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *