HOME

Arsimtari vallëzon në orë të mësimit, nxënësit e filmojnë – bëhet hit në internet

Videoja e një arsimtari në Kentucky të SHBA-ve, është bërë virale në rrjetet sociale.

Craig Smith nga një shkollë e mesme në shumë raste nuk ka hezituar të vallëzojë para nxënësve të cilët i kanë lënë gojëhapur, kurse lëvizjet e tij nxënësit i kanë filmuar dhe postuar në internet dhe për pak minutave janë bërë virale

“Gjithmonë janë munduar të ndjekë trendin”, ka deklaruar ky arsimtar 52-vjeç.

“Këto lëvizje i kamë bërë që të kem raporte më të afërta me nxënësit”, ka shtuar ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *