LAJME

Avdullah Hoti: ”Rinia Nuk Është Marre Me Punu Për 300 Euro, Nuk Janë Pak”

Në pyetjen e ana listit drejtuar Kryeministrit të Republikës së Kosovës.
z.Avullah Hoti se rinia e Kosovës po zbrazët sepse ju keni punësuar militant të partisë nëpër çdo pore institucionale ky i fundit u shpreh mjaft i a shpër duke replikuar:

Kosovën duhet ta duam të gjithë, nuk ka çmim që e paguan dashurinë ndaj vendit tonë, ndaj mëmëdheut tonë të dashur dhe tokës sonë dardane, andaj shumica nga rinia po kërkojnë paga të larta, por le ta dinë se e rëndësishme është dashuria për shtet sepse askush nuk të pyet se çfarë ka bërë shteti për ty, por çka ke bërë ti për shtetin, kështuqe edhe për një pagë 300 euro duhet të punohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *