HOME

Bashkëshortja humbi kujtesën pasi lindi fëmijën, burri shkruan një libër ku i tregon 10 vitet që kanë kaluar bashkë

Steve dhe Camre Curto kanë 10 vite bashkë por pasi humbi memorien gjatë lindjes së fëmijës, Camre nuk mban mend asgjë nga vitet e shkuara.

Me dëshirën e madhe për ta ndihmuar të shoqen që të kujtojë vitet që kanë kaluar bashkë, Steve nga Michigan, shkroi një libër.

I botuar në përvjetorin e martesës së tyre, libri që mban titullin ‘But I Know I Love You’, sjell në mënyre kronologjike historinë e dashurisë së çiftit që në fillime.

31-vjeçarja po e shijon shumë leximin e librit që është shkruar posaçërisht për të, po gjithsesi nuk mban mend asgjë nga ato që janë shkruar.

Duke folur për Good Morning America, ajo u shpreh:

Çdo gjë në libër është kujtesë e gjërave që kemi kaluar bashkë dhe atyre që unë kam humbur. Më pëlqen shumë ta lexoj, por për momentin vazhdoj të kem një miks ndjenjash. Disa raste e kam të vështirë, pasi tregon gjërat që unë kam kaluar dhe tashmë si kam më brenda meje.”
Camre ishte mire tre muajt e parë të shtatzënisë por më vonë kaloi një krizë që shkaktoi hemorragji në tru dhe memoria e saj afatgjatë dhe ajo afatshkurtër thjesht u ‘fshinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *