LAJME

Bekë Berisha: Kom fuqi aq te madhe sa me ja nxi jetën Albinit Si e komenton

Ai tha në RTK se edhe nëse partia e tij nuk e ndjek ai do të përkujdeset që t;ia përmedn secilin veprim per t’ia kujtuar se nuk është e lehtë të mbahet pozita e kryeministrit.

“Roli jonë do të jetë konstruktiv, nuk do të jemi si Vetëvendosje. Edhe kur është mirë edhe kur është keq me kundërshtu.

Ai si duket ka fuqi teper te madhe dhe nuk i intereson per Albin Kurtin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *