HOME

Bëni dhëmbët më të bardhë në shtëpi në vetëm 3 minuta. 100% efikasitet i vërtetuar

Bëni dhëmbët më të bardhë në shtëpi në vetëm 3 minuta. 100% efikasitet i vërtetuarImpresioni i parë ndoshta bazohet dhe tek dhëmbët, prandaj nuk do ishte mirë të rrezikonit duke pasur dhëmbë të verdhë. Dhëmbët e bardhë janë një tregues i një shëndeti të përgjithshëm të mirë dhe kjo gjë do ju jap një vetëbesim të lartë.
Përbërësit:

Sodë buke,
Limon,
Përgatitja:

Në një enë hidhni një lugë sodë buke dhe priteni limonin në gjysëm dhe shtrydheni mbi spdën e bukës. Sapo ta hidhni limonin përzierja do fillojë të shkumëzohet. Ju duhet ta trazoni deri sa e gjithë shkuma të jetë ulur. Aplikoeni më pas me një pambuk në dhëmbët tuaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *