HOME

Burri DlVORCOHET nga gruaja në mes të dasmës, arsyeja i ka “truIIosur” të gjithë (Video)

Një video me mesazh sensibilizues është bërë bujë online. Bëhet fjalë për një dasëm në Turqi, ku gjatë dasmës, nusja i kërkon bashkëshortit të saj dicka absurd. Nëna e dhëndrit vjen të takojë ciftin, ndërsa nusja revoItohet.

I kërkon burrit që ajo të largohet. Një diskutim i lehtë mes të dyve kaloi pa u vënë re, ndërsa djali dëgjoi fjalën e saj.

Nëna largohet! Menjëherë pas këtij veprimi, burri sheh nënën teksa ikën dhe ndalon muzikën. Ai pyet dasmorët: ‘’Kush do e bIejë nënën time?’’ Të gjithë të sho.kuar nuk u përgjigjen.

Ai pyeti sërish, dhe më pas u përgjigj vetë: Akush nuk e do. I pre;kur nga kjo situatë, ai shkon tek nëna, I puth këmbët dhe thotë: ‘’Nusja ime e ardhshme nuk e do nënën time.’’

Pas kësaj, burri I kërkon falje të ftuarve dhe i lajmëron se do të ndahet nga gr;uaja e tij, para se të martohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *