HOME

Burri kap gruan në derën e shtëpisë: Bënte sehire, Zoti na ruajt nga këta njerëz

Shpesh herë zilia dhe dashakeqësia ndaj tjetrit nxit njeriun të ndërmarrë veprime të ulëta të cilat nuk bëjnë gjë tjetër veçse ulin çdo vlerë humane.

Një rast ka ndodhur së fundmi në Fier ku një qytetar ka denoncuar në redaksinë e JOQ Albania, Lumturi Nallbanin e cila ka vendosur në derën e shtëpisë së tij sende të ndryshme të cilat dihet se përdoren për magji.

Duket se Nallbani ka qëllime serioze për të nxitur fatkeqësi në këtë familje.

Vetë pronari i banesës tregon se gruaja u kap mat prej tij në momentin kur po vendoste sende satanike në derë.

Ai i bën thirrje gruas të mos afrohet më në shtëpinë e tij ndryshe do e çojë çështjen në polci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *