HOME

CIA e Pranon më në fund: Slobodan Milloseviç është gjallë dhe jeton në këtë shtet

Shërbimi inteligjent i Amerikës sipas një dosje te publikuar nga ueb faqen “Wikileaks”, thuhet se Slobodan Milloseviç nuk ka vd*ekur dhe e vërteta është krejt ndryshe, pasi ai jeton ne një qytet te Rusisë.Vde*kja paqësore e ti ne Hag ka bere buje te madhe pasi gjithmonë ka pasur mendime qe ai nuk ka ndërruar jet*ë ne burgun e Hages por qe pas një marrëveshje është lenë i lire.Pyetjes se Milosevic vërtet kishte një “vdekje natyrore” ne burgun e Hagës kryeprokurorja e TPI-së Carla del Ponte për është përgjigjur shkurt, duke mos dashur të hyjë në detaje “po, po ka vd*ekur…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *