HOME

De het nusja në Korçë , ja çfarë i bën burrit ..!!

De het nusja në Korçë , ja çfarë i bën burrit ..!!

Ajo që supo zohej të ishte dita më e bukur e jetës së tyre, nuk ka shkuar ashtu siç mendohej për një ç ift në Korçë dhe fa jin për këtë duket se e ka pasur nusja..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *