HOME

Del foto e babit të Rron Gjinovcit me Hashim Thaçin pak ditë pasi ai tha “Kush e vo ton Hashim Thaçin ose është i ç mendur ose i po shtër”

Pak ditë më parë në T7, analisti i njohur, Rron Gjinovci, i quajti të ç mendur ose të po shtër atë që e kanë vo tuar Hashim Thaçin.

“Kush e vo ton Hashim Thaçin ose është i çm endur ose i po shtër”, ishte shprehur Gjinovci, transmeton Indeksonline.

Megjithatë një nga vo tuesit e Hashim Thaçit po del të jetë edhe babai i Rron Gjinovcit.

“Kush e vo ton Hashim Thaçin ose është i çm endur ose i po shtër”, ishte shprehur Gjinovci, transmeton Indeksonline.

Megjithatë një nga vo tuesit e Hashim Thaçit po del të jetë edhe babai i Rron Gjinovcit.

Në një fotografi që po qarkullon në rrjetet sociale, shihet babai i analistit përkrah ish-presidentit të Kosovës dhe Sami Lushtakut.

De klarata e Gjinovcit ku ndër vo tuesve të presidentit, Hashim Thaçi ka bërë shumë jehonë dhe është kr itikuar për ofendimin që i është bërë një pjese të popullit të Kosovës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *