HOME

Deshi t’u jap policëve 20 franga ryshfet që të mos e dënojnë por shikoni cka e gjen

Në rajonin e Pejës, policët e trafikut rrugor, kanë arr estuar një person i cili deshi të u jap ryshfet që të mos e gjobisin. Siç mëson Reporteri.net, nga burime policore, një person ishte ndaluar për kundërvajtje në trafik, dhe gjatë kohës që policët po donin t’i shqiptonin gjobën, personi u ofron atyre 20 franga me qëllimin që ta falin.

Por, personit në fjalë, llogaria i doli edhe më keq. Ai përveç gjobës, edhe u arr estua nga zyrtarët policor dhe u dërgua në stacion për veprën dhënie e ryshfetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *