HOME

Dhimbje dhe lot te familjarët/ E reja jep shpirt ne krevat, burri nuk përmbahet nga e keqja që i ndodhi: Më la mua dhe djemtë vetëm, pse o Zot

Noleen Thompson, nga West Belfast, vd iq disa ditë pasi doli pozitive me koronavirus, duke lënë pas dy fëmijët e saj.
Partneri i Noleen Martin e gjeti atë pa ndj enja në shtrat të Mërkurën, njoftoi Belfast Live.

Noleen Thompson, nga West Belfast, vd iq disa ditë pasi doli pozitive me koronavirus, duke lënë pas dy fëmijët e saj.
Partneri i Noleen Martin e gjeti atë pa ndj enja në shtrat të Mërkurën, njoftoi Belfast Live.

Ajo la pas dy djemtë e saj, Jakobin pesë vjeçar dhe Reece tetë vjeçare, si dhe nënën dhe babanë e saj, Noreen dhe Paul, dhe tre vëllezërit e motrat e saj.

Familja e saj thuhet se është shk atërruar me vd ekjen e Noleen.
Xhaxhai i Noleen Sean tha se partneri i saj Martin kishte thirrur u rgjencën të mërkurën pasi gjeti partneren e tij në shtrat, duke mos marrë fr ymë.
“Tra gjikisht, ajo ndë rroi jetë,” tha ai.

Ajo la pas dy djemtë e saj, Jakobin pesë vjeçar dhe Reece tetë vjeçare, si dhe nënën dhe babanë e saj, Noreen dhe Paul, dhe tre vëllezërit e motrat e saj.

Familja e saj thuhet se është shk atërruar me vd ekjen e Noleen.
Xhaxhai i Noleen Sean tha se partneri i saj Martin kishte thirrur u rgjencën të mërkurën pasi gjeti partneren e tij në shtrat, duke mos marrë fr ymë.
“Tra gjikisht, ajo ndë rroi jetë,” tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *