LAJME

Dibran Hoxhaj që e njohim si Kobra vjen në një rrëfim ekskluziv (VIDEO)

Dibran Hoxhaj që e njohim si Kobra vjen në një rrëfim ekskluziv (VIDEO)

Kush është Dibran Hoxhaj?
Kobra vjen në një rrëfim ekskluziv për Prive për të na rrëfyer gjithë jetën e tij.
Aktakuzat, jetën luksoze si dhe anën e tij humanitare.
Prive nis me episodin e parë për 2021 këtë javë me terminin e mëparshëm, të shtunën në ora 19:00.
Kjo fashë kohore është vetëm për këtë javë për tu zhvendosur të premteve në ora 18:50 deri në përfundim të zgjedhjeve. /Prive.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *