HOME

Djali i varfer shkon me mamane tek dyqani i bizhuterive dhe ja se cfare dhurate i ben nenes se tij

Ajo që ky djalë 10-vjeçar bëri për nënën e tij flet per dashurinë e tij ndaj nënës dhe respektin e madhe qe ka per te.

Djalë nga Hubei, mblodhi te gjitha kursimet gjate disa viteve për të blerë një unazë diamanti për nënën e tij.

Sipas SoraNews24, djali i ri ka ruajtur më shumë se 8,800 juanë (1200 dollarë amerikanë) gjatë disa viteve dhe bleu një unazë me diamant për nënën e tij.

Djali e kishte marre nënën e tij në një dyqanin e bizhuterive në një qendër tregtare në provincën Hubei qendrore, për të lejuar që nëna e tij të zgjidhte nje unaze sipas deshiresh se saj.

“Ai tha se donte të blinte një unazë diamanti pasi kishte parë se nënat e shokëve të klasës kishin unaza diamanti,” tha një punonjës në banakun e bizhuterive.Djali pastaj zgjodhi një unazë diamanti me vlerë 8,100 juan (1,197 dollarë amerikanë) për nënën e tij për te vuajtur.

Nëna mendoi se djali i saj ishte duke bere shaka në fillim u përpoq qe të largohej nga dyqani.Por djali kembguli duke i thene se dua te te bej te lumtur duke i kerkuar nenes qe te zgjedh nje unaz qe ajo deshiron.

ëna e kuptoj qëllimin e mirë të djalit dhe e perqafoi ate dhe e falenderoje per veprimin e tij te bukur.Megjithese ishin te varfer ajo e pranoi dhuraten e djalit qe ta lumturonte dhe ate.
Dhe te dy te lumtur u larguan duke shtrenguar njeri tjetrin.Sa nevoje kemi te lexojme histori te bukura dhe plot pozivitet.Le te lumturojme njerezit qe duam sikur dhe me pak dhe me nje dhurate te vogel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *