HOME

Djalit i bllokohet koka në shtratë dhe pas 8 ore, më në fund…(video)

Një ngjarje interesante ka ndodhur në Kinë. Zjarrfikësit në Jinhua, Kinë, u detyruan të përdorin një sharrë elektrike për të prerë një tavolinë masazhi për të liruar një fëmijë 10-vjeçar. Djalit, thuhet se i kishte ngecur koka në vrimë sepse ishte kurioz për t’a parë atë dhe nuk ishte në gjendje të lirohej. Për fat të mirë, ai u lirua nga kjo tavolinë pa lëndime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *