HOME

E angazhuan për të prerë një pemë të madhe por ajo që bëri në vend të prerjes së pemës i la të gjithë të habitur (VIDEO)

Pema që shikoni në foton më sipër ishte thuajse e vd.ekur dhe familja kishte vendosur që ta shkurtojë atë pemë. Por pas prerjes së gjysmës ngeli një trung i madh dhe i shëmtuar në oborrin e shtëpisë, kështu që ata vendosën të punsojnë dikënd që do shkurtonte edhe trungun, por ngelën të habitur pasi personi në fjalë ishte Lueb Popoff një artist për të përpunar pemët.

Lueb Popoff e bën jetesën e tij si një artist, por ai nuk është një artist i “mirfilltë” që përdor një laps dhe një letër, por mjeti i tij artistik është është një sharrë elektrike me zinxhir, shkruan InfoShqip.com
Për më shumë shikoni videon e mëposhtme se si do e shëndrojë pemën e vjetër në diçka atraktive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *