HOME

E dashura e pyet se sa e do nga 1 te 10, por i ‘ikën truri’ nga përgjigja që merr- VIDEO

E keni pyetur ndonjëherë partnerin se sa ju do nga 1 te 10? A e keni menduar se përgjigja e tij mund t’ju më rzi së, ose mund t’ju lumturojë, apo ku i dihet: mund t’ju hapë dhe më shumë sytë. E njëjta gjë i ndodhi kësaj vajze, e cila iu la rg ua nga makina djalit pas përgjigjes që i dha.

Ajo e pyeti:

Zemër, nga 1 te 10 sa më do?”

Djali iu përgjigj:

17”.

Asnjëherë nuk u kuptua se pse vajza doli nga makina dhe e la djalin me një mijë e një pse-të e tij. Nga jashtë ajo nuk lë gjë pa i thënë, ndërsa djali përsërit “e ç me nd ur” brenda makinës.Videoja është bërë mjaft virale në vetëm pak ditë e publikuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *