HOME

E ëma fshin videon e djalit 9 vjeçar që lutej për të vr arë veten dhe rrjeti po çme ndet

Pak ditë më parë kudo në rrjet qarkulloi videoja prekëse e një djali 9 vjeçar, të quajtur Quaden Bayles, i cili si pasojë e bu lizmit, i lutej nënës së tij t’i jepte një litar për të v ra rë veten.

Më pas u aludua se djaloshi dhe e ëma po mashtronin në këmbim të parave. Në rrjet u përfol se në fakt djali ishte 18 vjeç por ishin të shumtë personat që reaguan duke i dalë në mbrojtje, mes tyre dhe vetë e ëma.

Megjithatë një ndodhi e fundit, i ka bërë të gjithë të dyshojnë mos ndoshta mashtrimi ka qenë i vërtetë. Mamaja e tij e ka fshirë videon nga llogaria e sa dhe të gjithë po presin një shpjegim. Ndonëse ajo e ka fshirë, videoja vazhdon të qarkullojë pasi janë të shumtë njerëzit që e kanë përhapur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *