HOME

E fundit/ Kush janë dy kandidatët e propozuar për deputet në Shqipëri nga Lëvizja Vetëvendosje

Janë zyrtarizuar dy kandidatët e parë që do të garojnë në siglën e Lëvizjes Vetëvendosje në zgjedhjet e 25 Prillit në Shqipëri. Kandidati i parë është kreu i kësaj lëvizje për Shqipërinë Boiken Abazi, dhe i dytu është Iljaz Shehu në qarkun e Lezhës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *