HOME

E fundit! Rama shp ërthen ndaj sanitare Tires dhe e krahason me derrin: Nuk ka me

Kryeministri Edi Rama ishte i pranishëm ditën e sotme në spital ku nuk la pa përmendur dhe rastin e sanitares.

Jam shumë i keqardhur për atë historinë e asaj sanitares, cëno n imazhin cënon dhe punën e zakonshme të mjekëve dhe infermierëve dhe krijon perceptimin se kjo është një mënyrë e të punuari e shumë njerëzve, realisht e vetmja gjë që më ka pëlqyer apo më ka ngrohur në atë ngjarje ka qënë puna e bërë nga gazetarët investigativë sepse kanë nxjerrë në pah një llum, natyrisht tejet të papërtyoshëm, por njëkohësisht nuk kanë provuar përkundrazi, të gjitha investigimet e tyre nuk ka rezultuar që ajo të ishte e lidhur me mjek apo të kishte një zinxhir.

Kjo është një këmbanë al armi se nuk duhen bërë veorime të tilla. Nuk ka pyll pa derra, e nuk ka asnjë sektorë ku mund të gjenden fun dërrima të tilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *