HOME

E kishte të tërin të tijin, por luani nuk dinte çfarë të bënte me prenë e tij

Një luan është xhiruar teksa kap gjahun e tij, në një park privat të kafshëve në qytetin Motswani në Afrikën e Jugut.
Siç shihet në videon e mëposhtme, luani gjen një pre të lënduar pastaj fillon dhe e tërheqë mbas vetes, përcjell Telegrafi.

Në momentin që derri i egër afrikan tërhiqet nga luani grabitqar, ai fillon dhe lufton me gjithë forcën që të ngritet në këmbët e tij e të largohet nga luani.
Mirëpo, gjëja më e çuditshme që shihet në këtë video, është mënyra se si luani “lozë” me derrin e gjorë, megjithëse duket se nuk e ka për qëllim ta sulmojë atë.

Lufta midis të dyve vazhdon teksa luani me gjithë mundin e tij kërkon fitore, duke shfrytëzuar avantazh nga gjendja e derrit të egër.
Nuk është e qartë se kush ishte fituesi i këtij dy-luftimi, meqenëse dukej mjaft argëtuese për tu parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *