HOME

E ndihmoi për të shkuar në Angli, mbesa surprizon tezen në “E Diela Shqiptare” (Video)

Dallëndyshja është tezja e Donatelës dhe e ëma e Eneidit, por mbi të gjitha dashuria e tyre e përbashkët. Prej vitesh ata jetojnë të gjithë në Londër dhe jeta dinamike e përditshme i bën që të mos i kushtojnë shumë kohë njëri – tjetrit. Ata kanë ardhur enkas në program për t’i dhënë një premtim Dallëndyshes por t’i bëjnë dhe një “kritikë” të vogël gjithashtu.

Donatela: Ne jemi rritur në Londër që të vegjël dhe deri diku ka qenë falë mamit të Enit, sepse ajo ka qenë iniciatorja që edhe ne pas familjes së tezes të shkojmë në Londër. Aty kemi jetuar bashkë, kemi ndarë shumë gjëra bashkë të mira, të këqija dhe deri diku është mami im i dytë atje duke qenë se në familjen e mamit vetëm unë dhe motra jemi vajza të tjerat kanë të gjithë çuna, kështu që unë për fat të mirë kam pesë mama dhe e menduam bashkë me Enin si t’ja shprehim deri diku mirënjohjen dhe dashurinë prandaj jemi edhe këtu sot.

Eneidi: Thjesht donim të bënim një gjë të bukur që e ka pasur dëshirë mami që herët dhe na ka bërë shumë gjëra jo vetëm neve, por çdo njeriu dhe ka vuajtur shumë me mua që në fëmijëri me sëmundje pastaj pak më vonë me shkollën që bënim budalliqe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *