HOME

E t epron Ganimetja, Ja si e quan Vjosa Osmanin ajo!

Ish-deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu ka íronízuar me paraqitjen e djeshme të Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit ku u bë e ditur se kjo e fundit me anë të marrë veshjes synon të bëhet presidente e Kosovës.

Musliu në Fa cebook e ka publíkuar një s kenë të shkurtër të fílmit të vjetër shqiptar “Mimoza llastica”.

Sipas saj, Vjosa Osmani është si Mimoza Llastica, e këtë e ka arsyetuar se përmes Vetëvendosjes dëshiron të bëhet presidente.

“Mimoza Llastica për mes vv dëshiron te behet Plesidente. 😀”, ka shkruar Musliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *