HOME

E Tmerrshme: Hajnat Ja Vjedhin Invalidit 2 Mijë E 600 Euro (Video)

E tm’errshme: Hajnat ja vj’edhin invalidit 2 mijë euro.Hysni Zukës nga Pozharani, hajnat ia vodhën kursimet me vlerë 2 mijë e 600 euro-Me sa forcë që ka mundohet ta karrocën.Rruga, sa do e shkurtër që mund të jetë, është e mundimshme për Hysni Zuken.Nuk ka akse ta ndihmoj, sepse 68 vjecari nga Pozhorani i Vitisë, jeton i vetëm.Dhe sikur mos të mjaftonin kushtet e vështira ekonomike, ditë më parë, dy persona të maskuar i kishin hyrë më forcë në shtëpi, duke ia vjedhur një shumë të parave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *