HOME

Edhe njĂ« lajm i madh: 25 🏡 shtĂ«pi nĂ« komunĂ«n e VushtrrisĂ«

Edhe njĂ« lajm i madh: 25 🏡 shtĂ«pi nĂ« komunĂ«n e VushtrrisĂ«

Halil Kastrati shkruan ne FB ne lidhje me nje marreveshje:

Edhe një lajm i madh
25 shtëpi në komunën e Vushtrrisë

Nënshkruhet memorandum bashkepunimi ne mes te Shoqates sonë dhe komunës së Vushtrrisë për ndërtimin e 22 shtëpive ku per secilen shtëpi komuna e Vushtrrisë do të participon me shumën prej 5,000 euro.
Dy shtepi do te jenë shtesë nga donatoret e Shoqates sonë.
Kesaj miresie ju bashkangjit edhe Firma “FITIMI” me pronar Halil Jonuzi nga Vushtrria (Halil Jonuzi eshte perfaqesuesi i jonĂ« per Vushtrri) i cili do ta nderton komplet me financat e tij nje shtepi.
Gjithësej 25 shtëpi ne komunën e Vushtrrisë.
Shqiptar e bamirësa, Zoti kurr mos ju humbtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *