LAJME

Efekti i pabesueshëm që pijet energjike kanë në trupin tonë

Rutina na kap të gjithëve në një moment të caktuar.

Po ashtu edhe mbingarkesa në punë, shkollë e me radhë. Dhe ta mendosh që 24 orë janë një kohë shumë e shkurtër për të bërë çdo gjë, kështu që nisim të kërkojmë motivim me qëllim për të rritur produktivitetin. Dhe stimuli më i zakonshëm janë pijet energjike. Ju duket një histori e ngjashme apo jo? Por a dini efektin që pijet energjike kanë në trupin tonë?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *